Yıldırım gelmeden asılan dev pankart dikkat çekti

Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün gerçekleştireceği Siirt ziyareti öncesi hazırlıklar tamamlandı

HALK oylamasına sunulacak 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni vatandaşlara anlatmak için bugün saat 16.00'da Siirt'e gelecek olan Başbakan Yıldırım'ın açık hava mitingi yapacağı Kent Meydanı'nda hazırlıklar tamamlandı. Kentin önemli caddeleri olan Güres ve Lise caddelerindeki billboardlarda günler öncesinde miting için katılım çağrısı yapılmıştı. Başbakan Yıldırım'ın fotoğrafının yer aldığı billboardlarda, "Başbakan geliyor, Siirt evet diyor. Saat 16.00'da Kent Meydanı'nda tüm halkımız davetlidir" denildi.

Miting alanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın büyük fotoğrafı asıldı. Ayrıca Ak Parti Siirt İl Başkanlığı tarafından Başbakan Yıldırım'ın miting yapacağı platformun tam karşısında; "Selahattin'in torunları bozacak

25 Mar 2017 - 11:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber