Yeşildal'dan Güven'e şok sözler

Bugün yapılan CHP kongresinde konuşma yapan Şengül Yeşildal konuşmasının ardında ayakta alkışlandı

BUGÜN

yapılan CHP kongresinde konuşma yapan Yeşildal "

Görevden alma sebebiyle partiyi olağan üstü kongreye götürmek için atanmış olan geçici kurulun  görevinin sadece partiyi kongreye götürmek ve bunun  için gerekli fiili işlemi yapmak olmasına rağmen atanmış geçici kurul üyesinin birisinin İlçe Başkanı Adayı olması sonradan diğer bir aday lehine adaylıktan çekilerek  diğer adayla birlikte seçim çalışması yapması daha da önemlisi kurul başkanının aday belirleme ve belirlediği aday lehine seçim çalışması yapması Alanya gibi kırk elli ilden daha büyük bir ilçede büyük bir nezaketsizliktir. CHP yöneticileri bu tür parti içi demokrasi aykırı hareketleri bırakmalı, tamamen dışa yönelik siyaset yapılmalıdır. Ülkemizin ve Alanya'mızın sorunlarını çözmek hepimizin ortak hedefidir. Hem ülkenin geneli hem de yerel olarak Alanya'da çok sıkıntılı, geleceği daha da karanlık bir  dönem yaşanmakta olup  bu durumdan kurtulmanın  tek kesin yolu Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Hem ülkede hem de Alanya'da iktidar olmasıdır. Bizler CHP'nin 6 okunun tamamını yüreğinde ve günlük yaşamında yaşayan sosyal demokrasinin evrenselliğini benimseyen ve uygulamaya çalışan kişileriz. Bu parti aynı zamanda bir halk partisidir. Hem Alanya hem de ülkede iktidara sahip bir partidir. CHP bir kitle partisidir. CHP herkesi kucaklayacak kimseyi dışlamayacak, hor görmeyecek, insanların tamamını kucaklayacaktır. Hiç kimse kendini bu partinin üstünde görmesin. Bu sadece halkın partisidir. Kimse kimsenin kuyusunu kazmayacak yoksa kuyu kazanlar o kuyunun içine kendileri düşerler. Bizim hiç kimseyle bir meselemiz yoktur. Bizim tek hedefimiz, amacımız Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını önce 2015'te yapılacak genel seçimde en yükseğe çıkararak iktidar olmak daha sonra ise 2019 yılında yapılacak  olan seçimlerde Alanya Belediyesi'ne bir daha sökülmeyecek şekilde bayrağı dikmektir. Cumhuriyet Halk Parti'li olmak bir ayrıcalıktır.Devamlı ve esas olan Cumhuriyet Halk Partisi örgütüdür. Örgütte görev yapanlar ve yapacak olanlar sadece bu örgütün bayrağını daha iyiye ve daha ileriye taşımaya çalışırlar.  Bu vesile ile belirtmek gerekir Alanya örgütümüzde daha önce görev yapmış tüm İlçe Başkanlarına ve İlçe yöneticilerimize saygı ve sevgilerimizi sunarız. Onlar bizim onursal başkanlarımız ve yöneticilerimizdir. Olmazsa olmaz şart ve kural hepimizin topyekun bir ve beraber olmamız, gece gündüz çalışmamızdır. Bunu yaptığımız zaman olumlu sonuca mutlaka ulaşılacaktır. Hem Alanya hem de ülkede halkın iktidarı mutlaka kurulacaktır. Bunun tek şartı da birlik ve beraberlik içinde olmak bu amaca bu şekilde ulaşılacağına hepimizin yürekten inanmasıdır. Ülkenin ve Alanya'mızın içinde bulunduğu durum güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi  çalışması ve iktidarı da gerektirmektedir. Temeli ve kökleri Kurtuluş savaşını yapan Türkiye Cumhuriyetini kuran Müdafaa-i hukuk cemiyetleri

ve Kuva-yi Milliye ruhuna dayanan  Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarılı bir iktidara gelmesi için gece gündüz birlik ve beraberlik içinde çalışacağımıza halkın iktidarının önce ülkede sonra da Alanya'da kuracağımıza güneşli  güzel günlerin geleceğine inancımız tamdır

" dedi. Konuşmasının ardından Eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Akaydın, yerinden kalkarak konuşması için Yeşildal'ı tebrik etti.

İşte Yeşildal'ın yönetim kurulu üye adayları:

Şengül Yeşildal

Engin Alataş

Erdoğan Toktaş

Gümrah Gürsoy

Ali Uysal

Bahar Balık

Barış Arslan

Hatice Toksöz Çıtak

Pınar Vural

Gülten Erol

Volkan Sarıyılmaz

Hamdi Gündoğan

Yılmaz Bağışlar

Ufuk Öner

Ulaş Özgen

Nilüfer Bektaş

Gülsüm Top

20 Ara 2014 - 13:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber