Yeşildal seferberlik ilan etti

“İlk hedefimiz 2015 Genel Seçimleri” diyen CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal, “CHP’nin tüm kademeleri her an her göreve hazır halde beklesinler” dedi

CUMHURİYET

Halk Partisi (CHP) İlçe Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını dün CHP İlçe Başkanı Şengül Yeşildal başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıya, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri de katıldı. 2015 yılının Alanya'ya, Türkiye’ye ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Yeşildal, “Kan, gözyaşı ve savaşlardan uzak, insan onuruna yakışır bir yaşam diliyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun, kan, gözyaşı ve insan ölümüne sebep olan çıkar grupları, terör örgütleri, emperyalistler ve silah tüccarlarının kökünden kazındığı bir 2015 yılı diliyoruz. Açlığın, sefaletin son bulduğu, her kesimin onurlu bir yaşam sürdüğü, kendini ve ailesini güvende hissettiği bir yıl diliyoruz. Eşitlik, özgürlük ve adalet ile demokrasinin kuralları ile işlediği tam bağımsız bir Türkiye diliyoruz” dedi.

‘TOPLUMUN HER KESİMİNE NÜFUZ EDECEĞİZ’

CHP olarak 20 Aralık’taki kongrenin hemen ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını söyleyen Şengül Yeşildal, “Görev dağılımımızı yaptık. En kısa zamanda mahalle örgütlenmelerimizi gözden geçirerek güncellemesini yapıp kılcal damarlar gibi toplumumuzun her kesimine nüfuz edeceğiz. Aynı zamanda sandık görevlileri, müşahitler ve okul sorumlularımızın güncellemesine başlıyoruz. Bu süre içerisinde öncelikle delegelerimiz ve partiye kayıtlı tüm üyelerimize görev verilecek. Bu sebeple bütün partililerimiz her an göreve hazır olsunlar. Gece, gündüz her zaman çalışmalara katılacaklar. CHP'de seferberlik ilan edilmiştir. İlk hedefimiz 2015 seçimleridir” diye konuştu.

01 Oca 2014 - 03:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber