Yaşanabilir Türkiye Saadet iktidarında

SAADET Partisi İlçe Teşkilatı Bilgi İşlem Başkanı Halit Göktaş, Türkiye'de yaşanabilir şartların bulunmadığını ve dünya düzeninde Türkiye'nin söz sahibi olmadığını belirtti.

Alper KUTAY
 Saadet Partisi iktidarında yenidünya ve yeni Türkiye düzeni kuracaklarını söyleyen Göktaş, ülkede manevi ve ahlaki düzeni ancak Saadet Partisi'nin sağlayabileceğini kaydetti. Göktaş , “Geçmişi 40 yıllık olan Milli Görüş, temelleri sağlam bir yapı üzerine kuruludur. Ülkede yeni düzeni kuracak olan bizden başka bir parti yoktur. Yeni düzende Türkiye'yi manevi ve ahlaki açıdan daha iyi bir sisteme doğru götürmeyi planlıyoruz. Türkiye'yi yeni düzen içerisinde dünyada daha çok söz sahibi konuma getireceğiz” dedi.

#

24 Ara 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber