Uysal’dan Gazipaşa çıkarması

Aslen Gazipaşalı olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, seçim çalışmaları kapsamında memleketini ziyaret ederek halktan destek istedi.

SEÇİM çalışmaları kapsamında partililerle Gazipaşa'ya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İlçe Başkanlığı'nda karşılandı. Hemşerilerinden seçimlerde destek sözü almak ve 28 Mayıs'taki Sivil Toplum Merkezi'nin temel atma törenine davet etmek için memleketine geldiğini belirten Başkan Uysal, "Hizmette torpil yaptı’ kavramını kaldıran sosyal demokrat belediye, kimsenin tanıdık aramasına gerek yok. Parasını pozitif ayrımcılığa harcayan, halkıyla iyi ve kötü günde birlikte olan belediye, bizim toplumumuzda 'Altta kalanın canı çıksın' diyen yüzde 5 yoktur. Kalan yüzde 95'i sosyal adaletçidir. CHP iktidarında tüm Türkiye sosyal demokrat bir işleyişle yönetilecek" diye konuştu.

TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

Sivil Toplum Merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Uysal, "170 civarında derneğin aynı binada toplanacağı, aynı binada merkezi sekretarya, merkezi güvenlik, çok sayıda toplantı ve çalışma salonu bulunan bir merkez. Bu derneklerin içinde birbirine zıt dernekler de olacak. Hatta demokratik eylemler için de bir protesto alanı olacak. Biz halkımıza, bir model olarak alternatif bir kamu yönetim düzeni, alternatif bir model öneriyoruz" dedi. Başkan Uysal daha sonra AKP Seçim Bürosu, MHP İlçe Teşkilatı ve vefat eden MHP Belediye Meclis Üyesi Kazım Can'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Gazipaşa’dan ayrıldı.

22 May 2015 - 15:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber