'Uysal'dan çok memnunuz'

Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve bir grup muhtar, bugüne dek yaptığı çalışmalardan ötürü ASAT Müdürü Fatih Uysal'a teşekkür plaketi verdi

GEÇTİĞİMİZ hafta Konaklı Muhtarı Osman Kaya ve Payallar Muhtarı Ali Öztürk tarafından "Telefonlarımıza bakmıyor, bölgemize hizmet getirmiyor" diye eleştirilen, hakkında görevden alınması için Konaklı ve Payallar'da imza kampanyası dahi başlatılan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı AlanyaASAT Müdürü Fatih Uysal'a Alanya ve civar mahallelerdeki muhtarlar tam destek verdi. 30 Mart 2014'te yürürlüğe giren Büyükşehir Yasası'nın ardından Alanya Belediyesi'nden transfer olduktan sonra göreve başlayan Fatih Uysal'ın su, kanalizasyon ve altyapı sorunlarını çözmek için geceli gündüzlü çalıştığını söyleyen ve aynı zamanda Demirtaş'a bağlı İspatlı Mahallesi'nin muhtarı olan Alanya Muhtarlar DerneğiBaşkanıHasan Yüksel, tüm muhtarlar adına Uysal'a bir de teşekkür plaketi verdi.
MUHTARLAR UYSAL'DAN MEMNUN
Plaket töreninde Yüksel'in yanı sıra Beldibi Muhtarı Ali Çetin, Bıçakçı Muhtarı Murat Çay, Uğurlu Muhtarı Ahmet Sarı, Dim Gümüşkavak Muhtarı Yücel Sezel, Oba Alacami Muhtarı Şevki Karaduman, Çamlıca Muhtarı Nezihi Ünalan, Başköy Muhtarı Kerim Karav, Yalçı Muhtarı İbrahim Giritoğlu ve Akçatı Muhtarı Mustafa Güven de hazır bulundu. ASAT Müdürü Fatih Uysal, Alanya'daki sorunların çözümü için çalıştıklarını, şehir merkezinin yanı sıra, daha önceden belde ve köy olan ancak Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan yerleşim birimlerindeki sorunlara da anında çözüm bulmak için görev yaptıklarını söyledi.
TÜREL VE GÜNEY'E TEŞEKKÜR ETTİ
Uysal, "Muhtarlar bizim hizmet ortağımız. Tıpkı vatandaşlarımız gibi onlar sorunu bize bildirir, biz de program dahilinde sorunları çözmek için çalışırız. Biz bürokratız, halkın seçmiş olduğu değerli muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmak için varız. Başta Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel olmak üzere, şahsıma bu teşekkür plaketini layık gören tüm cefakar muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere hizmetlerimiz sırasında her türlü desteği veren başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel'e, Büyükşehir Alanya Koordinatörü Sayın Hüseyin Güney'e ve Alanya Hizmet Birimi Müdürü Sayın İlyas Şirin'e de teşekkürü borç biliyorum" dedi.

07 Haz 2016 - 22:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber