Uyar’dan ‘Sert’ gönderme

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Cafer Uyar, 1 Mart'ta Alanya esnafının uyması gereken Vitrin Uygulaması kararıyla ilgili yöneltilen bir soruya, “Bu konudan esnaf rahatsız ama Alanya Esnaf Odası bu konuda neden bir şeyler söylemiyor?” dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Cafer Uyar, 1 Mart'ta Alanya esnafının uyması gereken Vitrin Uygulaması kararıyla ilgili yöneltilen bir soruya, “Bu konudan esnaf rahatsız ama Alanya Esnaf Odası bu konuda neden bir şeyler söylemiyor?” dedi. MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, Alanya Esnaf Odası Başkanı Ahmet Sert'in 1 Mart'ta uygulamaya başlanacak Vitrin Uygulaması karşısında sessiz kalmasını sert bir dille eleştirdi. Uyar, “Vitrin uygulamasından esnaf rahatsız. İster camlı ister camsız olsun, özellikle Alanya merkezde yani Cuma Pazarı mevkiinde esnaf büyük sorun yaşıyor. Bakın söylüyorum, adı üzerinde burası pazar yeri, burada ticaret yapmaya çalışan esnaf zaten rahatsız bu durumdan” diye konuştu.
‘ESNAF ODASI NEDEN SUSUYOR?’
Uyar, açıklamasına şöyle devam etti: “Az önce de söyledim, adı üzerinde burası pazar yeri. Turist buraya geldiği zaman buralarda tezgah görmek istiyor. Burada alınan karar camlı veya camsız olsun mu olmasın mı değildir. Ne karar alındıysa esnafın görüşü alınmadı. Benim görüştüğüm çok sayıda esnaf bu durumdan rahatsız ama sesini çıkaramıyor. Esnafa rağmen alınan bir karar esnafı rahatsız ediyorsa, esnafın kazancına mani olacaksa, tabii ki burada olumsuz bir uygulama vardır. Neticede camlı veya camsız olmuş, bunu tartışmanın bir gereği yok. Burada Esnaf Odası görüşünü belirtmeli. Bugüne kadar esnafın hakkını koruyacak olan Esnaf Odası ne söyledi? Bir şeyler söyledi de yoksa biz mi duymadık.”

#

21 Şub 2012 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber