Üniversite Avsallar’da yer arıyor

AKDENİZ Üniversitesi, Avsallar’da yüksek okul açmak için Başkan Görgülü’den yer tahsis etmelerini istedi.

Mustafa ADIYAMAN
Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü’yü ziyaret eden Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abit Demircan, yer tahsisi için görüş alışverişinde bulundu. Başkan Görgülü, beldelerinde yüksek okul açılması talebinin kendilerini çok mutlu ettiğini, talepler doğrultusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti. Görüşmeyle ilgili bilgi veren Görgülü, “Beldemizde yüksek okul açmak isteyen Akdeniz Üniversitesi’nin tüm yöneticilerine belde halkım adına teşekkür ederim. Hocalarımızla yüksek okul için daha önce de görüşmüştük. Okulun açılması için iki taraf da özveri ile üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. Üniversitenin istediği yeri kısa zamanda tahsis edeceğiz” dedi. Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Abit Demircan, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü’yü ziyaret etti. Avsallar’a Akdeniz Üniversitesi’nin bir fakültesinin açılması konusunda ön görüşmelerin yapıldığı ziyarette, yer tahsisi konusunda görüş alışverişi yapıldığı bildirildi.

#

18 Oca 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber