Ülkücüler ‘Deve Döneri’ yediler

HER yıl geleneksel olarak yapılan Alanya Talebe Yurtları Kermesi 5 Mayıs Cumartesi günü başladı. Alanya Belediyesi’ne ait Eşgilik Düğün Salonu’nda yapılan ve ilk günden büyük izdiham yaşanan kermese siyasiler de büyük ilgi gösterdi.

Alanya Belediye Başkanvekili Kemal Dere, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar ve çok sayıda belde belediye başkanının da katıldığı kermeste siyasiler aradaki buzları da eritti. 13 Mayıs Pazar günü sona erecek olan kermese MHP’li belde belediye başkanlarıyla birlikte katılan MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar’a ayrıca İl Genel Meclisi üyeleri Mustafa Sünbül ile Bayram Er de eşlik etti. SÜNBÜL’ÜN KEYFİ YERİNDEYDİ Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, İncekum Belediye Başkanı Fahri Baysal, Güzelbağ Belediye Başkanı Mehmet Kula ve Alanya Belediye Meclisi Üyesi Cemal Palamutçu ve İbrahim Görüş’le aynı masayı paylaşan Cafer Uyar, partili belediye başkanları ve partililerine, içinde Deve Döneri de bulunan ve 80 TL’ye satışa sunulan yemek tepsisinden ikram etti. Hayatlarında ilk kez Deve Döneri yediklerini söyleyen bazı partililer bu yemeği kermese katılan yakınlarına da tavsiye ederken, günün en mutlu isminin ise önceki gün Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin encümen üyesi seçiminde en çok oyu alan İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Sünbül olduğu gözlendi. Birlik encümen üyesi seçiminde MHP’li Sünbül 54 oy alırken, AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi Arif Yeni ise 35 oy almıştı.
.

#

07 May 2012 - 01:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber