Ülkücü İşçiler Derneği'nden sert açıklama

Hafta başında MHP camiasını sert sözlerle eleştiren Ercan Uğur, "Bakıyorum, sözlerim birilerinin zoruna gitmiş. MHP'nin zibidilerle, zübüklerle ve çakallarla işi olmaz. Bize gerçek Türk milliyetçileri lazım" dedi

Haber: Alper KUTAY 
ALANYA
Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Ercan Uğur'un Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) camiasını hedef alan sözleri MHP'de rahatsızlık yarattı. Hafta başında yaptığı bir açıklama yapan Uğur, "Ne yazık ki Alanya'da MHP camiasının içi öyle bir hal aldı ki, gerçek ülkücüler azalmaya başladı. Çünkü çıkar ve menfaat olgularının olduğu bir ortam, ister siyasi parti, isterseniz bir dernek, hatta bir aile, adını ne koyarsanız koyun, yıkılmaya ve duruşunu kaybetmeye mahkumdur" demişti. MHP sayesinde kimlik ve koltuk sahibi olmuş insanların, özellikle meclis üyelerinin kendilerini unuttuğunu ve rant peşine düştüğünü iddia eden Ercan Uğur, zehir zemberek açıklamalarına dün de devam etti. "Bakıyorum, açıklamalarım birilerinin zoruna gitmiş" diyen Uğur, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Kıymetli ülküdaşlarım. Bazı şahıslar geçen gün yaptığım açıklamadan rahatsız olmuşlar.
'BİZİ KİMSE DİZGİNLEYEMEZ'
Her yere mavi boncuk dağıtarak, siyasi rant ve makamını davasından ve teşkilatlarından daha önce tutan, sözde ülkücüleri temsilen belediye meclisine yazılan, kimine göre zibidi, kimine göre zübük, işe yaramaz, kurt görünümlü çakallar, sağı solu arayıp bizleri dizginlemesi için telefonlar açıyormuş. Çok kıymetli çapsız kardeşim. Sen kurt postunu giymişsin ama maalesef bozkurt olmanın şuurunu anlayamamışsın. Bir ülkücü asla senin gibi koltuk altına girmez, boynunda tasma izi taşımaz. Bizi dizginletmekten bahsedenler, halt ederler. Siz böyle yapmaya devam edin, daha çok kaynayacak bu kazan, ülkücüler hak ettiklerini alana kadar, şiddet seviyesi gittikçe artacak ve asla da durmayacak. Biz gerçek ülkücülerin, bu davaya gerçekten emek verenlerin sesi olmaya devam edeceğiz. Şahsım ve teşkilatlarım, ülkücülerin ve Alanya'nın son sözü, son yumruğu olacak. Kazanan sizin cepleriniz veya makamlarınız değil, ülkücü tavır, bozkurt duruşu olacak. Açık ihtardır. Bozkurtların nefesi daima ensenizde."

14 Nis 2016 - 16:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber