‘Ulaşımda sıkıntı bitecek'

Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, Konaklı Halk Otobüsleri Kooperatifi başkan ve üyeleriyle geride kalan 2014 turizm sezonunu değerlendirdi

Alper KUTAY ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, dün Payallar ve Konaklı Toptancı Hali’nde yapılan açılış törenlerinin ardından, Konaklı Halk Otobüsleri Kooperatifi başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Kooperatif binasında gerçekleştirilen toplantıda 2014 sezonu değerlendirildi. 2015 sezonu öncesi yapılması gerekenler ve kooperatif üyelerinin talep ve sorunlarını dinleyen Koordinatör Güney, “Halk otobüsleri bundan böyle Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin denetimine girdi. Alanya’da sağlıklı bir ulaşım sistemi kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız, hem otobüs sahiplerini hem de vatandaşımızı mağdur etmeden çözüm üretmektir, bu konuda işbirliği içinde çalışacağız” dedi.

14 Eki 2014 - 19:01 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber