Türktaş’tan Uzunöz çıkarması

Ekibiyle birlikte Uzunöz Köyü’ne giden Türktaş, “Ben on yıl Oba Belediye Başkanlığı yaptım, verdiğim sözleri hep yerine getirdim. Bu durum Alanya’da da aynen sürecek” dedi

30 Mart yerel seçimlerine 19 gün kala seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş ve belediye meclis üyesi adayları, Alanya merkezin yanı sıra belde ve köylerdeki seçmeni de yakın markaj altına aldı. Alanya merkeze 27 kilometre uzaklıkta yer alan ve İlçe Seçim Kurulu kayıtlarına göre 319 seçmeni olan Uzunöz Köyü’ne ekibiyle birlikte üçüncü kez ziyaret düzenleyen Şefik Türktaş, köy halkına projelerini anlattı. Daha önce ikili ilişkilerini kullanıp Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’dan iş makinesi talep eden ve Uzunöz Köyü’nde çalışma yapılmasını sağlayan Türktaş, “Uzunöz Köyü’nün yıllardır bir köprüye ihtiyacı var ama bunu hep görmezden geldiler, bugüne kadar da yapmadılar” dedi.

‘VERDİĞİM SÖZLERİ YERİNE GETİRİRİM’

Kendisinin Oba’da belediye başkanlığı yaptığı 10 yıl boyunca söz verdiğim her şeyi yaptığını belirten Türktaş, “Allah nasip ederse ve 30 Mart’ta Alanya Belediye Başkanı olursam Uzunöz Köyü’ne verdiğim sözleri de yerine getireceğim” diye konuştu. Bazı köy sakinlerinin, “Biz Alanya’ya gittiğimizde Alanya Belediyesi’ne şalvar ve çizme ile girmeye çekiniyoruz” sözleri üzerine Türktaş, “Belediye herkesin hizmet alacağı yerdir. Bizim nazarımızda kravatıyla gelen de aynıdır, şalvarıyla gelen de. Şalvarlının kimliğinde de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazıyor, kravatlı kardeşimin de. Bugüne kadar sizlere bu ayrımı yapanlar utansınlar. Oba’da yaşayan herkes benim eşit hizmet ilkeme şahitlik etmiştir” dedi.

10 Mar 2014 - 17:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber