Türktaş’tan milletvekilliği mesajı

Seçimde 37 bin 2 oy alarak üçüncü olan CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, dün CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Türktaş, “Beni halk istedi ama aynı halk desteklemedi. Siyaset uzun soluklu bir iş. Biz daha yeni başlıyoruz” diyerek 2015’te Antalya Milletvekili Adayı olabileceğini ima etti

Yasin ARAZ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, dün CHP İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak hem yönetim kurulu üyeleri hem de partililerle görüştü. Şefik Türktaş, yedi ay önce çıktığı belediye başkan adaylığı yolculuğunda kendisini yalnız bırakmayan CHP İlçe Teşkilatı'na, CHP Kadın Kolları Başkanı Zuhal Sirkeli ve ekibine, CHP Gençlik Kolları Başkanı Pınar Vural ve ekibine teşekkür etti. Türktaş, siyasi görüşü ne olursa olsun kendisini yalnız bırakmayan, seçim süresi boyunca desteğini kendisinden esirgemeyen halka da teşekkür etti.

‘MECLİSTE HUZUR İSTİYORUZ’

Türktaş, “Bu bir yarıştır, kazananı olduğu gibi kaybedeni de olacaktır. Ben kazanan arkadaşımıza başarılar diliyorum. Ancak Alanya çıkarları için MHP, AKP ve CHP’deki arkadaşlarıma çağrıda bulunmak istiyorum. Alanya için el ele olalım, Alanya'nın menfaatleri için birlikte çalışalım. Seçim sürecinde hayli yorulduk, ama hiç önemli değil. Benim düşündüğüm tek şey, benim için mücadele eden gençlerimiz, kadınlarımız ve Alanya halkı çok yoruldu. Ne yapalım, kaderde bu varmış. Biz olacak olan her şeye hazırdık ama herkes şunu çok iyi bilsin. Siyaset uzun soluklu bir iştir” dedi.

‘ALANYA HAKKINI HELAL ETSİN’

Türktaş, açıklamasını şöyle tamamladı: “Yedik içtik, beraber vakit geçirdik, herkes hakkını helal etsin. Benden yana varsa da helal olsun. Siyaset uzun soluklu bir iştir, bu sözlerimden Alanya halkı gerekli mesajı almıştır. Ben şimdiye kadar ilk defa seçim kaybettim. Halkın takdiridir, kimseyi eleştiremem. Çok yüksek bir oy bekliyordum ama yine de halkımıza teşekkür ediyorum. Ben halkın adayıydım. Diğer partilerin adayları gibi 3-5 adayın içinden çıkmadım. Beni halk aday çıkardı ve CHP aday gösterdi, ben de aday oldum. Ama şunu gördüm, beni aday çıkaran Alanya halkı bana sahip çıkmadı. Yine de oy verenlere teşekkür ediyorum.”

02 Nis 2014 - 18:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber