Türktaş’tan ‘ayakkabı kutusu’ göndermesi

Son üç gündür devam eden Büyük Operasyon dalgası nedeniyle halkın AKP’ye olan güveninin daha da azaldığını belirten CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, bugün ziyaret ettiği bir esnafa “Sizde içine para koyacak ayakkabı kutusu yok mu?” diye espri yaptı. Türktaş, halkın AKP’ye gereken dersi ise 30 Mart’ta sandıkta vereceğini kaydetti

Alper KUTAY

CUMHURİYET
Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, seçim çalışmalarına dün Mahmutlar beldesinde devam etti. Daha önce ziyaret etmediği cadde ve sokaklardaki işyeri ve evlere giderek esnaf ve vatandaşlarla buluşan Türktaş’a Konaklı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yaman, İncekum Belediye Meclis Üyesi Nurettin Kılınç, CHP Konaklı Gençlik Kolları Başkanı Ali Uysal da eşlik etti. Geçtiğimiz Salı günü başlayan ve tüm Türkiye’yi sallayan Büyük Operasyon’da bazı zanlıların evlerinde içinde tomarla para olduğu iddia edilen ayakkabı kutularına göndermede bulunmayı ihmal etmeyen Türktaş, bir esnafa, “Sizde hiç içine para koyacak ayakkabı kutusu yok mu?” diye espri yaptı.
‘VATANDAŞ RÜŞVET SKANDALINDAN RAHATSIZ’
Bazı Bakanların çocuklarına ve işadamlarına yönelik Büyük Operasyon sonrası, ulusal ve sosyal medyada yer alan haberlerden dolayı esnafın tavırlarında büyük değişim olduğunu, AKP’ye olan güvenin daha da azaldığını gözlemlediklerini söyleyen Türktaş, “İşlerinin kesat olduğunu söyleyen esnaf, AKP Hükümeti aleyhine gelişen son olaylardan çok rahatsız. Bugün birlik ve beraberlik zamanıdır. Hep birlikte el ele vererek bu seçimde AKP’ye büyük bir ders vereceğiz. Bu memleket bize atalarımızdan emanet, bizler çocuklarımıza tertemiz yarınlar bırakmak için yola çıktık” diye konuştu.
‘HALKA ADİL YÖNETİM SÖZÜ VERİYORUZ’
AKP Hükümeti’nin yoksullukları ve yolsuzlukları bitirmek için yola çıktığını söylerken, bugün gelinen noktada, asrın yolsuzluğunu yaptıkları iddiasının Türkiye’nin gündemine adeta bomba gibi düştüğünü dile getiren Türktaş, “Ülkenin tarihi boyunca kazandığı bütün yatırımlarını satarken yandaşlarına ve kendi Bakanlarına, onların çocuklarına, eşlerine, dostlarına peşkeş çektikleri iddia ediliyor. Ama çiftçiyi, esnafı, üreticiyi, köylüyü, kentliyi ve memuru üç kuruşa muhtaç ediyorlar. Yoksullaşma AKP Hükümeti döneminde tavan yaptı. Alanya’da iktidara gelirsek hiç kimseyi ayırmadan, kendimiz ve yandaşımız için değil, halkın zenginleşmesi için çalışacağız, herkese eşit davranacağız, herkesin işi ve aşı için uğraşacağız” dedi.

19 Ara 2013 - 17:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber