Türktaş'a meydan okudu

Sosyal medyada hızla yayılan ve ALS hastalığına dikkat çekmek amacıyla başlatılan buzlu su dökme kampanyasına Alanyalı siyasetçiler de katıldı

-Yasin ARAZ

SOSYAL medya aracılığı ile hızla yayılan ve Amyotrofipk Lateral Skleroz (ALS) hastalığına dikkat çeken kampanyaya, Alanyalı siyasetçiler de katılım gösterdi. Hastalığın en büyük mağduru ise Evrenbilimci Stephen Hawking. Alanya'da kampanyaya katılan ilk isim ise geçen dönem AK Partili Alanya Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Kerim Bulut oldu. Bulut, kafasına buzlu su döktükten sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş'a meydan okudu. Bu kampanyada 'Meydan okuma' deyimi, "Buzlu suyu sen de dök" manasına geliyor ve meydan okunan isim buzlu suyu dökmek durumunda kalıyor. Türktaş'ın, bu kampanya kuralına uyup, uymayacağı henüz merak konusu.

22 Ağu 2014 - 23:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber