Türktaş: Seçimi neden kaybettiğimi biliyorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Şevki Türktaş, üçüncü oldukları 30 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra ilk basın açıklamasını dün yaptı

TÜRKTAŞ, “30 Mart seçimlerini bitirdik, üstünden neredeyse on gün geçti. Ummadığımız bir tablo ile karşı karşıyayız ama ben burada özellikle şunu belirtmek istiyorum. Yeni seçilen Başkan ve Belediye Meclisi üyelerine Alanya için ne yapılması gerekirse, toplumun ve kamu menfaatine yapılacak her şeyde hemfikiriz, oybirliği ile geçiririz. Ama mühim olan bunun adil ve adaletli bir şekilde yapılmasıdır” dedi.

'FATURAYI BİZE KESTİLER'

30 Mart'a kadar kendilerine destek veren, seven, partili partisiz tüm vatandaşlara teşekkür eden Türktaş, “Haklarını helal etmelerini istiyorum. Seçimin neticesini, tam tabloyu önümüze koyup yeniden değerlendireceğiz. CHP seçimlerde favori gösteriliyordu ama üçüncü oldu. Bunun sebeplerini kamuoyu çok iyi biliyor. Benim dillendirmeme gerek yok. Şimdi başka bir şey söylemeyeyim. Ben açık yüreklilikle her şeyi söyleyebilen yiğit bir insanım, onda bir sıkıntı yok. Burada seçimin faturasını bize kestiler, başkasına kestiler ama iş öyle değil. Ben neden kaybettiğimizi biliyorum” diye konuştu.

10 Nis 2014 - 00:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber