‘’Türkiye Cephesi'ni kuralım’’

Ülkenin yaşadığı kaotik ortamdan kurtulmak için tek çarenin Türkiye Cephesi'ni kurmak olduğunu söyleyen Vatan Partisi İlçe Başkanı Kurtoğlu, "Türkiye'nin artık Vatan Partisi'ne ihtiyacı olduğu tescillenmiştir" dedi

VATAN Partisi Alanya İlçe Teşkilatı yönetimi, Türkiye'de yaşanan son gelişmelerle ilgili partililerle değerlendirme toplantısı yaptı. Ülkede yaşanan terör olaylarının değerlendirildiği toplantıda “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz” mesajı çıktı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, “Ülkemizi böldürtmeyeceğiz, barış adı altında kurulmaya çalışılan şer cephesine karşı milletimizi Türkiye Cephesi'ni kurmaya davet ediyoruz” dedi. Kurtoğlu, açıklamasının devamında şunları söyledi: "Açılım, ora bura mutabakatları, bölgesel terör gruplarının komşularımızla aramızı bozmak için kullanılması, o silahları bize de doğrultmuştur. Bunun adı 'demokrasi' veya 'komşulara demokrasi getirmek' değildir. Sadece ABD ve İsrail projelerinin kuklası olmaktır.

'PKK, ABD VE İSRAİL'İN KUKLASIDIR'

Vatan Partisi olarak 'Bir Türkiye Cephesi kurulmalıdır' diyoruz. Ortadoğu’daki bölücü ve yobaz terörünün arkasında Amerika ve İsrail var. O zaman bir Türkiye Cephesi ABD, İsrail ve onların aleti durumunda olan PKK’ya karşı bir Türkiye Cephesi kuralım. PKK’yı yanına ve kucağına alan bir barış cephesi Türkiye’yi vurmak için kurulur. O da bir ihanet cephesi olur. Onun için CHP’yi bu ihanet içinde yer alan tutumdan vazgeçmeye çağırıyoruz. Bakın, CHP adeta HDP’nin koruyucusu kesildi. Bir eli HDP’de, bir eli AKP’de. AKP de aynı şekilde, halen Çözüm Süreci'nden bahsediyor, PKK ile işbirliğinden bahsediyor. AKP ve CHP derhal buna son vermelidir. ABD ve İsrail’e karşı bir Türkiye Cephesi zorunluluktur.

'ÜLKENİN VATAN'A İHTİYACI VAR'

Vatan Partisi, Türkiye Cephesi’nin başında yer alıyor. PKK ile el ele veren bir cephe değil, bölücülüğe karşı bir Türkiye Cephesi kurulacaktır. Gelinen bu noktada, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü sağlamak ve barışa ulaşmak için, Vatan Partisi dışında bir seçenek gözükmüyor. Evet, hakikat budur. Vatan Partisi’nin büyüklüğü de buradadır. Vatan Partisi’nin yöneticileri ve TSK komutanları, Ergenekon ve Balyoz sürecinde ABD emperyalizmi ve işbirlikçileri tarafından niçin hedef alındı, şimdi daha iyi anlaşılıyor. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Bu yaşananlara sessiz kalmayacağız. Her yerde her an tepkimizi göstereceğiz. Halkımızın yanında olacağız. Söz veriyoruz. Biricik çözümü halkımıza anlatmaya devam edeceğiz."

29 Tem 2015 - 14:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber