Türkdoğan'dan ince mesaj

MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Türkdoğan, başta Alanya olmak üzere 19 ilçedeki Üst Kurul Delegesi isimlere "10 Temmuz'da hata yapmayın" mesajı verdi

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı olarak atanan yakın dostu Mustafa Aksoy tarafından Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen eski Alanya Ülkü Ocakları Başkanı ve Manavgat İl Delegesi Mustafa Türkdoğan, aralarında Alanya'nın da bulunduğu 19 ilçedeki Üst Kurul Delegesi isimlere sosyal medya hesabından ince bir mesaj gönderdi. 10 Temmuz'da Ankara'da yapılacak Olağanüstü Kurultay öncesi Üst Kurul Delegesi olan isimlerin hata yapmaması gerektiğini belirten bir paylaşımda bulunan Türkdoğan'ın mesajında şu ifadelere yer verildi:
'ŞOVMENLERE GEÇİT VERMEYİN'
"Üst Kurul Delegesi olan arkadaşlar 10 Temmuz'da ülkücü iradeyle oy kullanacak, emrinde hizmet vereceği lideri seçecek. Liderinin dününü, MHP'ye 47 yıllık emeğini, davaya sadakatini, ülküdaşlara vefasını, dostluğu, arkadaşlığı, acıyı ve sevinci nasıl paylaştığını, ocağın ülkü ateşinde pişip pişmediğini bilecek. Dürüst mü, ahlaklı mı, şaibeli mi, ilkeli ve saygın mı olup olmadığını bilecek. 47 yıllık Ülkücü Hareket'i sonu belli olmayan maceralara sürükleyecek şovmenleri ise yok hükmünde sayacak."
ALANYA'DAN 10 DELEGE VAR
MHP'nin Olağanüstü Kurultayı'nda Alanya'dan; Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, Türker Babalık, Mehmet Duran Atalay, Cafer Uyar, Şevket Özkan, Yücel Apaydın, Meclis Üyesi Zihni Asiltürk ve Mustafa Toksöz ile Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar oy kullanacak. 2015'te Bahçeli'yi Alanya'da ağırlayan Başkan Yücel'in hangi Genel Başkan Adayı'nı desteklediği bilinmezken, Cafer Uyar, Hilmi Er, Yücel Apaydın, Mehmet Duran Atalay ve Zihni Asiltürk'ün Meral Akşener, Türker Babalık'ın Sinan Oğan, Mustafa Toksöz ve Erhan Çınar'ın ise Devlet Bahçeli taraftarı oldukları biliniyor.

07 Haz 2016 - 22:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber