Tüm belediye işçilerine "Disiplin" yolu gözüktü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye işçilerine verilecek disiplin cezalarını belirleyecek bir ‘İşçi Disiplin Kurulu’ oluşturmak için düğmeye bastı. Alanya Belediyesi’nin yanı sıra Alanya’ya bağlanan 16 eski belde belediyede çalışan işçiler de kuralsız çalıştıkları an disiplin cezası alabilecekler

-Yasin ARAZ

ALANYA Belediye Encümeni, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında dün toplandı. Encümen üyeleri MHP’li Tunahan Kasapoğlu, Adem Er ve Abdullah Öztürk’ün yanı sıra ilgili birim amirleri de encümen toplantısında hazır bulundu. Encümen toplantısında birim amirliklerinden havale edilenlerin yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü tutanakları ve vatandaşlardan gelen talepler gündeme geldi. Birimlerden gelen dosyalar karara bağlanırken, encümen toplantısında ayrıca İşçi Disiplin Kurulu oluşturulmasına karar verildi.

KAÇAK YAPILARA DENETİM

Beldelerden gelen ifraz ve tevhit talepleri görüşülürken, kaçak yapıların yapı durdurma tutanakları karara bağlandı. Alanya’daki ilköğretim okullarından gelen talep ve istekler de encümen üyeleri tarafından incelenerek kabul edildi. Öte yandan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Merkezin birimleri hakkında uzmanlardan bilgi alan Yücel’e Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi Proje Koordinatörü Münir Altıoğlu tarafından ayrıntılı sunum yapıldı. Başkan Yücel, sunum sonrası bir değerlendirme yaptı.

‘HER ENGELLİYE EŞİT HİZMET’

Başkan Yücel, Alanya Belediyesi olarak dezavantajlı grupların başında gelen engelli bireyler için yapılan çalışmaların sürdürülebilirliğinin sağlanmasının önemli olduğunu, mevcut hizmetlerin çevre mahallelerde de verilmesi için gerekli altyapının oluşturulmaya başlandığını, önümüzdeki süreçte yeni hizmetlerin ve birimlerin engelli vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Başkan Yücel, “Genişleyen hizmet alanının tamamına ulaşmak için oluşturulacak sosyal hizmet ekibi ile en uzak köyde ikamet eden engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın ayağına gideceğiz. Uzmanlarımızın tespitleri doğrultusunda her türlü desteği vereceğiz” dedi.

17 Nis 2014 - 23:36 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

bir vatandaş - laf çok icraat yok...kültür merkezinin arkasındaki sokaklarda görme engelliler için yapılan özel kaldırımlar otopark olarak kullanılıyor. gören yok mu???

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Nisan 23:36

Çorum Haber