"Triatlonda çıta yükselecek"

Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ve ekibini makamında ağırlayan Başkan Yücel, “Alanya’nın spor kenti olarak anılması için ne gerekiyorsa yapacağız” mesajı verdi

TÜRKİYE Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ve ekibi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel’e ‘Hayırlı olsun’ dileklerini ileten Federasyon Başkanı Güneş, ziyarette, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Alanya'da 24 yıldan beri Triatlon yarışması düzenlediklerini, 2013 yılında ise Avrupa Şampiyonası'nı yaptıklarını hatırlatan Güneş, bu şampiyonadan sonra Dünya Kupası için müracaat ettiklerini kaydetti. Triatlon Dünya Şampiyonası’nın Alanya’da yapılması için Alanya Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu arasında protokol imzalandığını hatırlatan Güneş, Triatlon Dünya Kupası’nın 2014 yılı Ekim ayı içerisinde Alanya’da gerçekleştirileceğini söyledi. Haziran ayında Avusturya’da gerçekleştirilecek ETU Avrupa Gençler Triatlon Kupası yarışmalarına Başkan Yücel’i davet eden Güneş, ziyaretlerinin anısına Başkan Yücel’e bir de plaket takdim etti. Ziyaretleri için Güneş ve heyete teşekkür eden Yücel ise Triatlon sporunun Alanya ile özdeşleştiğini, devlette süreklilik olduğunu belirten Yücel, “Organizasyon konusunda Alanya Belediyesi olarak işbirliği içinde çalışacağız. Alanya’nın spor organizasyonlarına başka dalların da eklenmesiyle çıtayı hep birlikte çalışarak daha da yukarılara taşımak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

16 Nis 2014 - 17:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber