'Tosmur halkı beni iyi bilir’

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş dün de Tosmur beldesini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşla buluşup projelerini anlatan Türktaş, “Tosmur halkı beni iyi bilir. On yıllık Oba Belediye Başkanlığım döneminde Tosmur için Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir’le birçok ortak projeyi birlikte yönettik” dedi.

Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Şefik Türktaş, esnaf ziyaretlerine hafta sonu da devam etti. Ziyaretlerinde esnafın taleplerini ve beklentilerini dinleyen Türktaş, dün de Tosmur esnafı ve halkı ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen esnaf ziyaretinde Tosmur esnafı, Türktaş’ın 1999-2009 yılları arası Oba Belediye Başkanı olduğu dönemde yaptığı çalışmalara övgüler yağdırdı. Tosmur’un kendisinin yanında ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan Türktaş, “Benim Tosmur’da çok emeğim vardır. Oba Belediye Başkanı olduğum dönemde Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir’le birçok ortak proje yönettik ve yaptık. Tosmurlular bu projeleri ve beni iyi bilir, ben de Tosmur'u iyi bilirim. Göreve geldiğim takdirde dün olduğu gibi her zaman Tosmur esnafı ve halkının yanında olacağım” dedi.
‘HALK İÇİN PROJELER ÜRETECEĞİZ’
Göreve geldiklerinde farklılıklara saygı ve çoğulculuk için çalışacaklarını belirten Türktaş, “Alanya'nın zenginliğinden herkesin kendine düşen payı almasını sağlayacağız. Her bölgeye yayılmış cazibe merkezleriyle büyüyen Alanya için, vatandaşlık hakkının güvencesi sosyal belediye için projeler üreteceğiz. Üreten, refahı halkına yayan, güçlü bir Alanya için, güçlü kadın ve güçlü toplum için var gücümüzle çalışacağız. Engelsiz engellilere sınırsız erişim için, öğrencilerimizin yurt ve barınma ihtiyacı için, gençlerin sosyalleşebilecekleri daha çok alanlar için, yardıma muhtaç insanımıza uzanan el olmak için, mutlu toplum, mutlu birey için, daha çok iş, daha çok sosyal güvence, daha adil paylaşım için, tarım ve hayvancılıkta kaybedilen itibarı yeniden kazandırmak için, insana ve emeğe değer veren katılımcı bir yönetim için, can çekişen esnafın yüzünü tekrar güldürmek için bu göreve talibiz” diye konuştu.

13 Oca 2014 - 10:49 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber