Telefonları susmadı

ALANYA Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında ilçe esnafının sorunlarını masaya yatıran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Girenes’in raporu esnaftan büyük ilgi görürken, haberin gazetelere yansımasının ardından dün Girenes adeta esnafın telefon yağmuruna tutuldu.

Başkanlığını, Belediye Meclisi’nin Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Üyesi Hüseyin Girenes’in yaptığı Esnaf Sorunlarını Tespit ve Çözüm Komisyonu’nun 15-22 Mart tarihleri arasında Alanya’daki meslek odası başkanlarıyla yaptığı istişare toplantısından çıkan sonuçlar, rapor halinde Mayıs ayının ilk haftasında yapılan Belediye Meclisi’ne sunulmuştu. Komisyon Başkanı Hüseyin Girenes ve üyelerin hazırladığı rapora göre, Alanya esnafının başlıca sorunları arasında aynı şirket ya da şahıs tarafından işletilen, sayısı 5’den fazla olan süpermarketlere otopark zorunluluğu getirilmesi konusu da vardı. Girenes ve komisyon üyelerinin hazırladığı raporun yer aldığı Yeni Alanya Gazetesi kupürünü keserek şehrin muhtelif bölgelerindeki ağaçlara yapıştıran esnaflar, “Komisyonun hazırladığı rapor tam da bizim istediğimiz şekilde çıkmış. Raporu hazırlayan Girenes ve ekibine teşekkür ederiz” demişlerdi. Dün bu haberin gazetelere yansımasının ardından Girenes’e çok sayıda tebrik telefonu geldiği öğrenildi. Esnafın kendisini arayarak tebrik ettiğini dile getiren Girenes, “Ben de bir esnafım ve her zaman esnafın içindeyim. Esnafın sorunlarını bilen sorumlu bir meclis üyesi olarak gerçekleri gündeme getirdim. Bir yıldır esnafımızın daha iyi kazanç elde edebilmesi için çalışıyoruz, komisyon olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

#

14 May 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber