Taşatan yolu genişliyor

ANTALYA İl Genel Meclisi’nin MHP’li üyesi Mustafa Sünbül, MHP olarak halka söz verdikleri Taşatan grup yolunun genişletme çalışmalarının İl Özel İdaresi’nce başlatıldığını bildirdi.

Bu yolun genişletmesini yıllık programa aldıklarını ve önemle üzerinde durduklarını söyleyen Sünbül, “Ancak çalışmalar imkanların kısıtlı olmasından dolayı yılın ilk aylarına yetiştirilememişti. Gerekli hassasiyeti gösterdiğimizden yılın son çeyreğinde buradaki çalışmalar başlamıştır. Yolun genişletilme çalışmaları yılsonuna kadar programa uygun olarak devam ettirilecektir” dedi. Gelecek yılın bütçe programında Taşatan yolu için ödenek ayıracaklarını belirten Sünbül, “Halkımızın hassasiyetlerine ve önceliklerine riayet edeceğiz. Ayrıca İl Özel İdaresi’nin makine parkı köylerimize hizmet etmek üzere uygun şekilde kullanılmaktadır. Alanya ve köylerinin ihtiyaçları doğrultusunda temin edilen dozer, kepçe ve kırıcılar Türktaş, Mahmutseydi ve Oba Alacami köylerine gönderilmiş ve çalışmaya başlamışlardır. Alanya bölgesi köylerinde 82 kilometre asfaltlama çalışması yapılmıştır. Ayrıca köylerimizin asfalt yama çalışmaları yapılmıştır. Eksik kalanların çalışmaları bilahare devam ettirilecektir. Söz verdiğimiz gibi halkımıza hizmeti Hakk’a hizmet desturuyla devam ettirmekteyiz” diye konuştu.

#

24 Eyl 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber