Sünbül stresten çaya sarıldı

12 Eylül halk oylamasının ardından çalışmalara hız veren İl Genel Meclisi’nin MHP’li üyesi Mustafa Sünbül, hizmet götürdüğü köylerden en çok ‘Evet’ oyu çıkmasıyla strese girdi.

İl Genel Meclisi’nde çoğunluğu ellerinde bulundurdukları için iktidar partisi konumunda olan MHP’nin İl Genel Meclisi Üyesi Sünbül’ün, Alanya’ya bağlı köylerden en çok ‘Evet’ oyu çıkmasıyla büyük bir sıkıntıya girdiği gözlendi. Alanya merkezde ‘Hayır’ oyunun fazla çıkmasına rağmen köylerde ‘Evet’ oylarının çok çıkmasının faturasının kendisine kesilmesine üzülen Sünbül, parti bürosundaki çay ocağından sık sık çay istemektense masasına bir elektrikli semaver koyarak kendi çayını kendisi yapmaya başladı. Partiye gelen vatandaşlara da çay ikram ettiğini söyleyen Sünbül, “Günde 3 defa çay demliyorum ama yine de yetmiyor” dedi. Sünbül, “Halkımız referandum sürecinde tercihini yapmıştır. Bu tercihi saygıyla karşılıyoruz. Zaman her şeyin ilacıdır. İl Genel Meclisi olarak Alara Köprüsü’nün yapımı için gerekli ödeneği aktardık. Projedeki problem de çözüldü ve ihaleye çıkarılma aşamasına gelindi” diye konuştu. Taşatan yolu genişletme çalışmalarının önümüzdeki günlerde İl Özel İdaresi’nin kendi iş makineleri ve imkanları ile başlatılacağını da vurgulayan Sünbül, “Geçtiğimiz kış aylarında yağışların çok olmasından dolayı Gökbel Yaylası’na giden güzergahtaki menfezler yıkılmıştı. Bunların yerine yenilerinin yapılması için kaynak aktarıldı. Çamlıca, Aliefendi, Bademağacı, Seki ve Özvadi köylerinin ihtiyaçlarının giderilmesi için muhtarlıklara içme ve sulama suyu boruları verildi. Ayrıca Yaylakonak Köyü’nün Maritli ve Garipli mahallelerinin yıllardır devam eden içme suyu sorununun giderilmesi için ihalesi yapıldı” dedi.

#

16 Eyl 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber