‘Siyaseti bıraktım’

ANTALYA Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Orhan Tolunay, CHP İl Başkanı Özer Ülken’e yönelik bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, 1 Mayıs’ta yapılacak AESOB seçimlerinin esnafa hayırlı olmasını dileyen Başkan Ülken, “Biz bu seçimde oluşturulacak listeleri yakından takip ediyoruz. Esnaf örgütleri hiçbir partinin arka bahçesi haline getirilmemelidir. İl Örgütümüz bünyesinde oluşturulan Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikalar Komitemiz bu konularla yakından ilgilidir” diye konuştu. Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Orhan Tolunay, beraberinde Lokantacılar Odası Başkanı Yasin Tekdemir, Elektrikçiler Odası Başkanı Mithat Hisarkaya, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Saim Çağlayan, Antalya Seyyar ve Sabit Sebze Meyveciler Odası Başkanı Mustafa Öcal ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken’i ziyaret etti. Ziyaretin ana konusu ise 1 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan AESOB Başkanlığı seçimleri oldu. Tolunay, “Bir meslektaşımız olarak CHP İl Başkanlığı’na seçilmeniz bizi gururlandırdı. Oda başkanlarımızla birlikte size ‘hayırlı olsun’ demeye geldik. Görevinizde başarılar diliyoruz. Biz de 1 Mayıs’taki Genel Kurul’a başkanlığa tekrar aday olacağız. Bütün partilere eşit mesafede duruyoruz. Yönetim ve denetim kurullarında her görüşten arkadaşımız var. Hazırlayacağımız yeni listede de her siyasi görüşten, inançtan ve mezhepten üyeler yer alacak. Çünkü bu tip meslek kuruluşlarının adayları filanca partinin adayı haline getirilirse, işte o zaman bir partinin arka bahçesi oluruz” diye konuştu. Tolunay, önümüzdeki genel seçimlerde milletvekillerine aday olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise, “Benim için siyaset bitmiştir. Ben görevimi en iyi şekilde yaparak esnafa en iyi hizmeti vermek istiyorum. Siyasi bir amacım yok, mevcut görevi en iyi şekilde yapmak istiyorum” diye cevap verdi.

#

28 Nis 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber