Siyaset Akademisi’ne yoğun ilgi

ADALET ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Teşkilatı AR-GE Başkanlığı tarafından 2007 yılından itibaren düzenlenen Siyaset Akademisi, bu yıl ‘Lider Ülke Türkiye’ başlığı ile Antalya’da başlıyor.

Siyaset Akademisi’nin başvuruları, 1–31 Mart tarihleri arasında yapılabilecek. Siyaset Akademisi’nin açılışı 5 Nisan 2012 Çarşamba günü AK Parti AR-GE Başkanı Reha Denemeç’in katılacağı ilk ders ile başlayacak. AK Parti Antalya İl Teşkilatı AR-GE Başkanı Rıza Sümer, yeni eğitim döneminde ülkemizle ilgili güncel iç ve dış meselelerin; bakanlar, parti yöneticileri ve öğretim üyeleri tarafından aktarılacağını ve kişisel gelişim derslerine de programda yer verileceğini söyledi. MANAVGAT’A DA AÇILACAK Sümer, Siyaset Akademisi’nin Antalya merkez, Kumluca, Serik ve Manavgat olmak üzere 4 ayrı merkezde açılacağını belirtti. İlk kez AK Parti tarafından başlatılan ve diğer siyasi partilerin de örnek aldığı AK Parti Siyaset Akademisi’ne yoğun ilgi olduğu için 4 ayrı merkezde eğitim programladıklarını belirten AK Parti AR-GE Başkanı Rıza Sümer, “Geleceğin nitelikli siyasetçilerini yetiştirmek, yerel ve genel siyasette kadınlarımızın ve gençlerimizin katılım düzeyini arttırmak olarak hedeflenmiştir. Bu yıl Siyaset Akademisi’nde, 2002 yılında krizlerle boğuşan, dört bir yanındaki komşularıyla sorunlar yaşayan Türkiye’nin bugün geldiği noktayı, Lider Ülke Türkiye anlatılacak” diye konuştu.

#

28 Mar 2012 - 00:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber