Sipahioğlu beni ciddiye almadı!

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Osman Özcan, son günlerde sık sık teşekkür ettiği Mahmutlar Belediyesi’nin eski başkanı Alaaddin Çakır’ın CHP’ye transfer olacağı iddialarına açıklık getirdi.

Alper KUTAY
Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Özcan, “Neymiş efendim, şimdiki başkan Ali Çelik istifa edip AKP’ye geçecekmiş, Alaaddin Çakır da CHP’ye gelecekmiş. Bunların hepsi hikayeden ibaret. Daha seçime üç sene var. Ali Çelik neden parti değiştirecek, Çakır neden değiştirecek. Üç sene sonra yine ben mi ilçe başkanı olacağım. Bunlar şaşkınca laflar. Sokak dedikodusu. Toplumu bu tür dedikodularla meşgul etmemek lazım” diye konuştu. SİPAHİOĞLU BENİ DİNLESE SORUNLARIN HİÇBİRİ KALMAZDI 1999 yılında da CHP’nin ilçe başkanı olduğunu ve bugün Alanya’nın en büyük sorunları olan konuları o zaman da dile getirmesine rağmen şimdiki Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu tarafından ciddiye alınmadığını söyleyen Osman Özcan, “11 sene önce söylediğim sorunlar bugün hala devam ediyor. ‘Otopark sorunu var’ dedim, dinletemedim. ‘Her binanın altına otopark koyalım’ dedim, Sipahioğlu gülüp geçti. Eskiden araba yoktu park yeri çoktu, şimdi araba bol ama park yeri yok. ‘Spor yapacak yer yok’ dedim, ‘Spor alanları yaratmamız lazım’ dedim, ciddiye almadılar. Şimdi spor turizmi diye çırpınıyorlar” dedi.

#

15 Kas 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber