'Şevki çizmeleri giy!'

CHP eski Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile genel başkanlık makamında 1,5 saat görüştü

BU görüşmeye ilişkin bir açıklama yapan Türktaş, Kılıçdaroğlu'nun kendisine 'Şevki çizmeleri giy!' talimatı verdiğini söyledi. 
Türktaş'ın açıklaması şöyle: 
"Sayın genel başkanımızla ülke sorunları hakkında görüştük. Antalya hakkında sorunları ve çözümleri dile getirdik. Kendisi bize 'Ülkenin gidişatı iyi değil. Bu nedenle 2019 seçimlerine çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bunun için sizlerin şimdiden seçim startını vermenizi istiyorum. Bölgenizde çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayın. Ben size bir telefon kadar yakınım' dedi. Yani özetle Sayın Kılıçdaroğlu 'Şevki çizmeleri giy!' dedi. Ben ve arkadaşlarım bu talimatlar doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katarak var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz."

20 Tem 2017 - 16:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber