‘Sanki gelin odası olmuş’

ALANYA Köy Muhtarları Derneği'nin yeni hizmet ofisi, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Törene; Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar, İl Genel Meclisi üyeleri, köy muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninde konuşan Kaymakam Doğan, muhtarların artık kendilerine ait bir hizmet ofisinin olduğunu belirterek, yeni bina için emeği geçen herkese teşekkür etti. Doğan'dan sonra konuşan Alanya Köy Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Kurt, yeni ofisin mülkiyetinin 125 bin TL'ye alındığını ve 14 bin TL'nin de bakım onarım için harcandığını söyledi. Kurt'un konuşmasının ardından Müftü Başpınar'ın duası eşliğinde yeni ofis hizmete açıldı.

#

30 Ağu 2012 - 02:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber