Şalvarla oy istedi

CHP'den Alanya Belediye Başkan Adayı olan Türktaş, çalışmalarını sürdürüyor

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) AlanyaBelediyeBaşkan Adayı Şefik Türktaş, yeni yılın ilk resmi iş gününde seçim çalışmalarını Kestel beldesinde sürdürdü. Kestel’in Alanya için çok önemli olduğunu vurgulayarak beldenin sorunlarını vatandaşlardan dinleyen Türktaş, CHP Kestel Belde Başkanı Mehmet Anılmış ile de görüştü. Anılmış, “Şefik Bey hem bir halk adamı olarak herkesi kucaklayan yapısı olması, hem de geçmişinde başarılı projelere imza atan tecrübeli bir belediye başkanı olmasından dolayı Kestel’de takdirle karşılanan bir simadır. Kestel’in tercihi Türktaş'tan yana olacaktır” dedi. Vatandaşlarla öğle yemeği yiyen Türktaş daha sonra seçim çalışmasına şalvar giyip devam etti.

02 Oca 2014 - 19:07 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

burhan - atı alan üsküdarı geçmiş şefik başkan açık ara alır bunlar daha aday peşinde.şimdiden hayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ocak 19:07

Çorum Haber