Saadet'te prens dönemi başlıyor

YAKLAŞAN kurultay öncesi Saadet Partisi'nde kimin liderlik koltuğuna oturacağı halen netleşmedi.

En çok ismi geçen aday Fatih Erbakan ancak üzerinde konuşulan 3 isim daha var. İşte o isimler... Yaklaşan kurultay öncesinde Saadet Partisi'nde kimin liderlik koltuğuna oturacağı halen netleşmedi. Ancak üzerinde konuşulan 4 isim mevcut. Toplantılarda genel başkanlık için teşkilatın nabzı yoklanıyor. Ancak şu an da üzerinde uzlaşılmış bir isim yok. Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Oğuzhan Asiltürk genel başkanlık için herhangi bir ismin netlik kazanmadığını söyledi. ABDÜLLATİF ŞENER SAADET'İN BAŞINA GEÇEBİLİR Saadet Partisi’nde hafta boyunca istişareler devam edecek. Son sözü ise Necmettin Erbakan söyleyecek. Erbakan cephesinde liderlik için 4 isim ön plana çıkıyor. Adı en çok geçen isim Fatih Erbakan. Ancak hem yaşının genç oluşu hem de askerliğini yapmaması nedeniyle Erbakan'ın oğlunu bir süre daha bekleteceği yorumları yapılıyor. Konya eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa, eski GİK Üyesi Mete Gündoğan ile eski Çorum Belediye Başkanı Arif Ersoy liderlik için en çok konuşulan isimler. Saadet Partisi'nde Ak Parti'den ayrılıp Türkiye Partisi'nde kurarak siyasete devam eden Abdüllatif Şener'in adaylığı ise sürpriz olabilir.

#

12 Eki 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber