'Rejimi değiştirecekler'

Başkanlar Toplantısı için Ankara'ya giden CHP'li Takavüt, iktidarın, yapılan düzenlemeyle bir rejim değişikliğine gidilmediğini söylediğini ancak kanun kabul edildiği takdirde rejimin değişeceğini savundu.

Haber: Alper KUTAY

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ali Takavüt, Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı için Ankara Yenimahalle'de bulunan Nazım Hikmet Kongre Merkezi'ndeydi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'nin il ve ilçe başkanlarının katılımıyla yaptığı toplantıya katılan Takavüt, anayasa değişikliği kanunuyla milletvekili sayının 550'den 600'e çıkarılacağını, Meclis'in sayısal olarak güçlendirildiğini söyledi. Milletvekili sayısının artırılmasının Türk milletine maliyetinin 187 milyon 950 bin TL olduğunu ifade eden Takavüt, "550 milletvekili kime yetmiyor da 600'e çıkarılıyor? Bu anayasa değişikliğinden sonra hiçbir vatandaş sorununu anlatmak için Meclis'e gitmez. Niye gitsin ki? Millet ile Meclis'in arası tamamen koparılıyor" dedi. Takavüt, iktidarın, yapılan düzenlemeyle bir rejim değişikliğine gidilmediğini söylediğini ancak kanun kabul edildiği takdirde rejimin değişeceğini savundu.

05 Şub 2017 - 17:51 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

rifat - geç bunları takavit ! ne rejim değişmesi,milleti bu şekilde kandıramazsınız!kendi ürettiğiniz yalanlarla anca kendinizi kanıdıdrsınız!!!sonuna kadar EVETTTTTTTTTTTTT !!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 17:51
05

rejim değişti bile... - rejim değişti bile...şeriatla yönetilen ülkelere döndük...şimdi anayasayla bu meşrulaştırılacak! şeriata sonuna kadar hayır!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 17:51
02

şeriatla yönetilenler bin pişman - şeriatla yönetilen ülkeler bin pişman. şeriattan nasıl kurtulacağız diye düşünüyorlar! siz çok meraklıysanız arabistan'a veya iran'a gidip deneyebilirsiniz!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 17:51
01

hasan seref - kurani kerimi okuyalim anlayalim peygamberimiz niye geldi islam seriat nedir okuyalim TEK YOL ISLAM baska yol cehennemi gosterir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Şubat 17:51

Çorum Haber