Polise ikramiye verilsin

MHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Av. Fevzi Yarbaş’tan ilginç öneri. Yarbaş, “Askerlik yapan polislere 15 aylık maaş tutarı kadar ikramiye ve kıdem hakları verilmelidir” dedi.

Yarbaş, polislere askerlikten muaf tutulması için verilen, meclis komisyonunda kabul edilen kanun tasarısının polis teşkilatında eşitsizliğe ve olumsuzluğa sebep olacağını belirtti. Yarbaş, “Askerliği yapmış olan polisler ile muaf tutulacak polisler arasında meslekte kıdem farkı olacaktır. Mesleğini icra ederken askerlik yapan memurlar bedelsiz ve askerlikte geçen süre meslekten kıdemine sayılmamıştır” diye konuştu.

#

01 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber