'Patlama ABD'nin eseri'

Türkiye'nin Rusya ile yakınlaşmasını hazmedemeyen ABD'nin karşı atağa geçip havalimanını patlattığını söyleyen Vatan Partisi, "Biz bu oyunu bozacağız" dedi.

VATAN Partisi İlçe Teşkilatı Basın SözcüsüMehmet Demiryürek, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısının ardından bir açıklama yaptı. Türkiye'nin Rusya ile teröre karşı işbirliği atağına Amerika'nın Dış Hatlar'da bomba patlatarak cevap verdiğini savunan Demiryürek, "Türkiye, iç cephede PKK'yı hendeğe gömdü, dış cephede Rusya ve bölge ülkeleriyle ilişkilerini düzelterek normalleştirme yoluna gitti. İçeride ve dışarıda Türkiye cephesi kazanacak. Korkmuyoruz. Tepelerine bineceğiz. Amerikan piyonlarını ve kan dökücülerini bitireceğiz. Söz veriyoruz” dedi.
'ABD HUZUR İSTEMİYOR'
Türkiye'nin ne zaman ABD’nin kontrolü dışında bir siyaset üretirse ABD'nin hemen haince bir karşılık verdiğini savunan Demiryürek, “Bu şer ittifakı bir yılda pek çok şehrimizde 12 bombalı eylem yaptı. Bunlarla bizi teslim alacağını sanıyorlar. Yaptıkları bu hainlikler Türk milletinin esas düşmanı tanımasını, bilinçlenmesini, vatan savunmasındaki azim ve kararlılığını artırmaya yaramıştır. Askeri alanda başarı sağlayamayan bu şer ittifakı bizi komşularımızla kötü edecek provokasyonlar yapmaya devam edeceklerdir" diye konuştu.

30 Haz 2016 - 22:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber