Onunla sorunumuz var

Bugüne kadar kendisiyle bir tek sorunumuz yoktu. Ama bundan sonra büyük bir sorunumuz var

FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nun MHP’den AKP'ye geçişinin ardından MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, “Bugüne kadar kendisiyle bir tek sorunumuz yoktu. Ama bundan sonra büyük bir sorunumuz var” dedi. Başkan Sarıoğlu'nun 2009 yılından bu yana parti içinde olduğunu ve MHP'nin kendisine inandığı için iki kez ilçede aday gösterdiğini hatırlatan Çetin, “Kandırıldık" dedi. MHP İl Başkanı Çetin, “Fakat bunlar yaşanırken şunu da göz ardı etmemek gerekiyor. 30 Mart'ta Büyükşehir Belediyesi'ni kazananlar baskı, şantaj ve tehditle ortada ne varsa toplamaya çalışıyor" diye konuştu. Çetin, belediye başkanıyla birlikte 3 MHP'li belediye meclis üyesinin istifa ettiği yönündeki iddianın ise doğru olmadığını söyledi.

27 Ağu 2014 - 21:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber