‘Önceliği eğitime vereceğiz’

ALANYA Metal İşleri Odası Genel Kurulu, 7 Ocak Perşembe günü Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonu'nda yapılacak.

755 seçmenin oy kullanacağı kongre öncesi aday olan İbrahim Yüksel, seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Esnafın sorunlarını büyük bir memnuniyetle dinlediklerini ifade eden Yüksel, “800 esnafı temsil eden oda temsilcileriyle işbirliği yaparak merkez ve belde sanayilerin sorunlarını çözeceğiz. Odamıza gelir getirici projeler üreterek, onları da uygulamaya dahil edeceğiz. Biz esnafımızın idaresiyle aday olduk. Bundan bile rahatsız olup, ‘başkalarının adayı’ diye lanse edenleri esefle kınıyorum. Esnafı ‘başkası’ diye görmek kadar ayıp bir şey yok” dedi.  Mevcut Oda Başkanı Kerim Taç'a göndermelerde bulunan Yüksel, “Kerim Taş, 2004 yılında yapılan seçimden önce üyelerine sanayiye sağlık ocağı yaptırma sözü verdi. 4 yıllık sürede sözünü tutmadı. Kerim Taş'ın sözünü tutmaması üzerine yönetiminden ayrıldım ve aday oldum. Yine katıldığı bir televizyon programında 8 ay önce web sitesini açtığını söylüyor. Ancak Kerim Taş 10 gün önce web sitesi açtı. Bu sözlerle esnafımızı kandıramaz. Kerim Taş bizim üyelere dağıttığımız seçim beyannamesini kullanıyor. Biz üyelerimize göreve gelmemiz halinde web sitesi açma sözü vermiştik. Kerim Taş'ın bizim seçim vaatlerimizi kullanmasından dolayı mutluyuz. Bu projelerimizden dolayı Kerim Taş'a teşekkür ediyorum. Kerim Taş, sanayideki bayrak konusunda 850 TL para harcadığını söylüyor. Ben vatanımı, milletimi ve bayrağımızı seven, milliyetçi bir insanım. Bayrağın oraya yapılmasına, sanayimizin görsel kirliliğinden dolayı bayrağımızı koruyacağımızdan ve solacağından dolayı karşıydım. Ben o bölgeye değil, başka bir bölgeye bayrak yapılmasını kendisine önerdim. Şu anda bayrağın durumunu görüyoruz. Keşke bayrağımız her zamanki gibi sanayinin en güzel yerinde dalgalansaydı. Başkanımız proje üretemediği, yapacağı bir şey olmadığı için bu kutsal bayrağın üzerinden siyaset yapıyor. Onu, bayrak üzerinden karalama kampanyası yaptığı için kınıyorum” diye konuştu.

#

05 Oca 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber