Okul ihalesi tamam!

DİM Bölgesi'ne yapılması planlanan ve 2010 yılında İl Özel İdare yatırım programına alınan okul projesi için ihale yapıldı.

Okulun yapımına Mart ayında başlanacak. 2010 yılında İl Özel İdare'nin yatırım programına alınan ve aradan geçen iki yıllık süre içerisinde yer tahsisi yapılamadığı için ihaleye çıkarılamayan okulun, önce yer tahsisi, sonra da ihalesi gerçekleştirildi. Konuyla ilgili bilgi veren Antalya İl Genel Meclisi’nin MHP’li üyesi Mustafa Sünbül, Gümüşkavak Köyü'ne yapılması planlanan okulun ihalesinin 3 Ocak Perşembe günü yapıldığını söyledi. Dim Bölgesi'ndeki köylerde yaşayan öğrencilerin bu okuldan yararlanacağını belirten Sünbül, okulun maliyetinin yaklaşık 1 milyon 300 bin TL olacağını ifade etti. Sünbül, ilk kazmanın Mart ayında vurulacağını belirterek, “Okulumuzu 2013-2014 eğitim-öğretim yılına yetiştireceğiz” dedi.

#

05 Oca 2013 - 00:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber