'Nisan'da sahaya ineriz'

AKP'li Berberoğlu, "Anayasa Taslağı TBMM Genel Kurulu'ndan çıktıktan sonra tahminimize göre Nisan ayı gibi referandum kampanyamızı başlatacağız" dedi

ADALET ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, seçimden seçime değil, her zaman vatandaşın yanına gidip talep ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi. Ekibiyle bir araya gelerek ilk turu biten Anayasa Taslağı ile ilgili istişare yaptıklarını söyleyen Berberoğlu, "Bu taslak TBMM Genel Kurulu'ndan çıktıktan sonra tahmini Nisan ayı gibi referandum kampanyamızı başlatacağız. AKP İlçe Teşkilatı olarak vatandaştan gelen taleplerin çözümü noktasında en hızlı şekilde gerekli mercilerle iletişime geçip sorunları çözmeye çalışıyoruz. Biz seçimden seçime vatandaşın yanına gidip oy istemiyoruz. Biz her zaman vatandaşın yanında ve hizmetindeyiz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz" dedi.

19 Oca 2017 - 18:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber