Namal: Nice Yıllara BBP

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Ömer Baki Namal, 29 Ocak 1993 tarihinin, gelenekten geleceğe, Yeni Oluşum’dan Büyük Birlik Partisi’ne adım atışın yıldönümü olduğunu bildirdi.

Alper KUTAY
 Geçmişi şaibesiz, alnı açık Türkiye sevdalılarının kurduğu, şan ve şeref dolu bir geçmişe sahip, derin tarihin, derin milletin çelikleşmiş iradesi olan Büyük Birlik Partisi’nin 19 yıldır doğru çizgisinden sapmayan bir anlayışla Türk siyasi hayatının yüz akı olmaya devam ettiğini belirten Namal, “Bu vesile ile merhum liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu minnetle ve şükranla anıyoruz” dedi. BBP HER ZAMAN İNSAN MERKEZLİ SİYASET YAPMAKTADIR Büyük Birlik Partisi isminin, Türkiye’yi önce bölgesinde, sonra dünya devletler arenasında lider ülke yapacak bir tecrübeyi, projeleri, ideali ve kadroları ile temsil eden hareketin adı olduğunu dile getiren Namal, “Bu ülkenin geçmiş ve geleceğini, inancını, atılımlarını, lehinde veya aleyhinde gelişen ya da gelişebilecek çıkar ve riskleri koruyan ve kollayan bir duruşu temsil ediyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak insan merkezli siyaset yapıyoruz. Anlayışımıza göre siyaset insan içindir. Siyasetin var oluş nedeni de insandır” diye konuştu. TÜRK İNSANININ BAŞININ DİK OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ Vatandaşın ihtiyaç ve isteklerinin karşılanmasını hedefleyen bir vizyon kapsamında bu ülkede yaşayan insanların her şeyin en iyisini hak ettiğine inandıklarını vurgulayan Namal, “Biz geleneksel ideolojilere hapsolmak yerine her türlü mağduriyet alanı için uzlaştırıcı ve ikna edici çözümler üretmeye gayret eden bir siyasi partiyiz. Halka hizmet etmenin en önemli aracı olan siyaset, Büyük Birlik Partisi için kesinlikle bir meslek algısı değildir. Biz bu ülkenin insanlarının sırtı pek olmasını istiyoruz, onun için güvenlik diyoruz. Biz bu ülkenin insanlarının başı dik olmasını istiyoruz, onun için özgürlük diyoruz” dedi.

#

31 Oca 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber