Muhtarlardan Türel'e tam not

Merkez ilçelerdeki muhtarlara Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki faaliyetleri tanıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, amaçlarının, daha çok engelliye ulaşmak olduğunu, dünyanın en zor işinin engelli anne ve babanın ortaya koyduğu gayret olduğunu söyledi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, muhtarlarla Türkiye’nin en büyüğü, Avrupa’nın en kapsamlısı olan Döşemealtı’ndaki Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir araya geldi. Daha çok engelliye ulaşmak için düzenlenen toplantıda Türel, muhtarlara rehabilitasyon merkezinde sunulan hizmetleri anlattı. Muhtarlara seslenen Başkan Türel, “Bana 'Dünyanın en zor işi nedir?' diye sorsalar, herhalde verilecek tek cevap, 'Engelli çocukları olan annenin babanın ortaya koyduğu gayretlerdir' derim. İnanınız hiçbir iş bundan daha meşakkatli, daha büyük fedakarlık isteyen, daha zor görev olamaz” dedi.

29 Tem 2015 - 15:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber