Minibüsçüleri hiçe saydı

ALANYA Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ve kooperatif başkanları arasında yaşanan ulaşım tartışmalarına MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar'dan sert bir yorum geldi.

Sipahioğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Kooperatif başkanları yanlış bilgilendiriliyor” derken, Uyar, “Bilgi değil diyalog eksikliği var” dedi. Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ile Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu yeni ulaşım projesi konusunda restleşirken, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, yaşanan gerginliğin sorumlusu olarak Hasan Sipahioğlu'nu gösterdi. Doğan Bacak ve kooperatif başkanlarının fikri alınmadan böyle bir karar verilmesinin yanlış olduğunu belirten Uyar, “Olayın muhatapları resmen hiç sayılmıştır. Hasan Sipahioğlu bunun gibi bir kaç olayda daha bu şekilde davrandı. ‘Ben ne dersem o olur’ havalarını artık bırakmalı ve bir karar alacaksa önce insanlara sormalı. Bu yaptığı çok yanlış bir uygulama” şeklinde konuştu. AK Partililer tarafından Mayıs içerisinde faaliyete geçeceği söylenen Gazipaşa Havaalanı’nda halen bir kıpırdama olmadığını da belirten Uyar, “AK Partililer Ulaştırma Bakanı’na rağmen havaalanına Mayıs ayı içerisinde uluslar arası uçakların ineceğini söylediler. Ancak ayın 25'i olmasına rağmen havaalanında hala sinek bile uçmuyor. Biz onlara ayın 30'una kadar zaman veriyoruz. Bakalım verdikleri sözde durabilecekler mi?” diye konuştu.

#

26 May 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber