"Milli Görüş yapar AKP satar"

Milli İttifak Adayı Hüseyin Sarıca, “AKP Hükümeti halkı kandırmak için yapılmayan işleri yapılmış gibi göstermeye çalışıyor ama halk bunları yemez” dedi.

SAADET Partisi (SP) ile Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi oluşturduğu Milli İttifak’ın Antalya 3. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Sarıca, halkla buluşmayı sürdürüyor. Ziyaret ettikleri tüm mahallelerde halkın yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını dile getiren Sarıca, kendilerine gösterilen ilginin iktidarın habercisi olduğunu söyledi. Seçim çalışmalarını Alanya merkezin yanı sıra Kestel, Tosmur, Oba ve Mahmutlar’da sürdüren Sarıca, vatanını ve milletini seven hizmet sevdalısı vatandaşların geçmişte farklı partilere oy vermiş olabileceğini belirterek, “Gittiğimiz yerlerde yaptığımız konuşmalarda rahmetli Erbakan Hoca’nın Antalya’ya ve Türkiye’ye yaptıklarını söyledikçe, vatandaş kendi kafasında kıyaslama yapıyor ve ‘Bu kez oyumuz Saadet Partisi’ne’ diyor” dedi.

‘İKTİDARDA PANİK HAVASI VAR’

Milletin artık neyin ne olduğunu bildiğini ve Milli İttifak çatısında birleşerek üçüncü ittifakın kendileri olduğunu açıkça gösterdiğini dile getiren Sarıca, iktidar partisi olan AKP’nin seçim yaklaştıkça paniklediğini kaydetti. Sarıca, “İktidar partisinin en korkulu rüyası Saadet Partisi’dir. Onlar için diğer partilerin önemi yoktur. AKP’nin bu seçim döneminde hiçbir taahhüdü de yok, bunu hepimiz görüyoruz. Hükümet herhangi bir taahhütte bulunamadığı için yolları ve hastaneleri gerekçe göstererek ‘Onlar konuşur, AKP yapar’ diyor. Erbakan Hoca olsaydı bunlara ‘Hadi oradan’ derdi. İşin doğrusu, ‘Milli Görüş yapar AKP satar’ olmalıydı” diye konuştu.

03 Haz 2015 - 09:59 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber