MHP’nin ‘Akil Adamları’ buluştu

MHP’nin 11 Ocak'ta gerçekleştireceği kongrede oy kullanacak 424 delegeyi belirlemek için oluşturulan komisyonun üyeleri, dün teşkilat bürosunda bir araya gelerek delegeleri belirledi

MİLLİYETÇİ

Hareket Partisi'nin (MHP) 11 Ocak’taki ilçe kongresinde oy kullanacak delegeleri belirlemek için oluşturulan komisyonun üyeleri dün ilçe teşkilat bürosunda bir araya gelerek Alanya merkezde oy kullanacak 148 delegeyi belirledi. Beldeler ve mahallelerde oluşturulacak komisyon marifetiyle buralarda da delege belirlenmesinin ardından bilgiler Alanya İlçe Seçim Kurulu'na bildirilecek. Muhtemel Başkan Adayları Hacı Mevlüt Zavlak, Mustafa Türkdoğan ve Yücel Apaydın girişte komisyon üyelerini karşılarken, diğer muhtemel aday Hilmi Er'in ise Zavlak, Türkdoğan ve Apaydın ile yan yana gelmemesi dikkat çekti.

PARTİYE EMEK VERME KRİTERİ

Toplantıya, MHP MYK Üyesi ve 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, 2009 Yerel Seçimleri’nin Alanya Belediye Başkan Adayı Avukat Osman Doğan, partinin eski ilçe başkanları ile yöneticileri ve meclis üyeleri de katıldı. MHP İlçe Teşkilatı’ndan yapılan açıklamada, delege belirlenirken listelerin mahalle mahalle ele alınacağı, MHP’ye verilen emeklerin dikkate alınarak tercih yapılacağı belirtildi. Amaçlarının MHP’nin birliğini, dirliğini ve huzurunu tesis etmek olduğunun ifade edildiği açıklamada, “Sağlıklı bir kongre süreci yaşayıp, ülkemiz için çok önemli olan 2015 Genel Seçimleri’ne en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz” denildi.

18 Ara 2014 - 18:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber