MHP’li Yıldız Meriç yolcusu

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız ile birlikte 10 milletvekilinin Edirne ve ilçelerinde seçim çalışması yapacağı bildirildi.

Alper KUTAY
MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur, MHP'nin 2011 yılı seçim beyannamesini anlatmak amacıyla Tunca Toskay ile birlikte 10 milletvekilinin 16 Şubat 2011 tarihinde Edirne'ye gideceğini belirtti. Tunca Toskay başkanlığındaki heyetin, Edirne ve ilçelerinde sistemli, prensipli ve disiplinli bir şekilde çalışmalarda bulunacağını vurgulayan Topdur, şöyle devam etti: “Edirne il merkezindeki programa Sayın Tunca Toskay katılacak. Toskay, il teşkilatımızda basın toplantısı ve üyelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirecek, sivil toplum kuruluşlarını, esnafı ziyaret edecek. MHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN YILDIZ MERİÇ’E GİDİYOR Daha sonra da 'Türkiye Ekonomisi ve Siyasetin Gündemi' konulu konferansa katılacak. Bu arada Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın Keşan'da, Kütahya Milletvekili Alim Işık Enez’de, Bursa Milletvekili İpsala'da, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut Uzunköprü'de, Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız Meriç'te, Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan Havsa'da, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil Süloğlu'nda ve Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı ise Lalapaşa ilçesinde partililerle, sivil toplum örgütü temsilcileri ile görüşecek, esnafı ziyaret edecek. İlimiz Milletvekili ve MYK üyesi Sayın Cemaleddin Uslu da Edirne merkezde programa katılacak. Edirne halkımızın gönlünde yer etmek istiyoruz. Çünkü Edirne bizimdir. Edirne'ye hizmet etmek ibadettir.”

#

12 Şub 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber