MHP'li Zavlak'tan sert eleştiri

Bozkurt selamı veren Başbakan Yıldırım'ı eleştiren MHP'li Zavlak, "İstanbul'da Kürdistan paçavrasını göndere çektirenlere cevabımız 'Hayır' olacak" dedi

MHP'li Zavlak'tan sert eleştiri
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'nin (MHP) Alanya'daki etkin isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak, 16 Nisan'da neden "Hayır" diyeceğini gerekçeleriyle açıkladı. 2002'den beri tek başına iktidarda olan ve 16 Nisan'da "Evet" diyeceğini ilan eden AKP Hükümeti'ni ve geçen hafta Bozkurt selamı verip ülke gündemine oturan Başbakan Binali Yıldırım'ı eleştiren Zavlak, "Bir zamanlar 'Kandil'e Türk Bayrağı dikeceğiz' derken mangalda kül bırakmayan, 'Halep'te Cuma Namazı kılacağız' söylemleriyle Müslüman bir ülkenin toprağında gözü olduğunu açıkça ifade eden AKP zihniyeti, dün İstanbul'da Kürdistan paçavrasını bayrak direğine asarak neyi hedefledi bilmem ama Sayın Başbakan'ın parmaklarına hiç yakıştıramadığı Bozkurt işaretini yaparken ülkücü kardeşlerimin bir kaçının daha aklını karıştırıp referandumda 'Evet' oyunu kapmayı hedeflemişti. Kürdistan paçavrasını o direklere astırdığınızı hiçbir ülkücü görmezden gelmeyecektir ve referandumda size istediğiniz hayır'lı cevabı verecektir" dedi.

27 Şub 2017 - 15:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Bayram - Evet tek kisi icin, hayir hepimiz icin, vatan icin! Vatanseverler hayir diyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:38
04

Mustafa Şengőz - Vatanım Ülkem Halkım Geleceğimiz için HAYIR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:38
02

Alanyali - Sen CHP lisin zaten.tabi ki hayır diyeceksin.ama sağduyulu vatanseverler EVET diyecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:38
01

Yavuz Senol - Türk Milleti için HAYIR'lı yorum, Türk'lük imanını görenlerin yolu açık olsun,Türk Milleti Türkiye topraklarında birkaç madrabaza haddini bildirecek 80 milyon insanı ile doğru yola ülküsü veTürk'lük bilinci ile köpek'lerle çakalları ayırt edebilecek kudretli beyinlere sahiptir...mevzubahis Vatan'sa gerisi teferruat...Devlet'ide kat karşılığı arka bahçesi yaptı bu gavat'lar....kupon araziye gider gibi nasıl sattı Vatan'ı Ey Türk Gençliği sen ne büyükmüşsün ey Ata'm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Şubat 15:38

Çorum Haber