MHP ile görüşme olmayacak

DEVLET Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir görüşme yapılmasına yönelik olarak, "görüşme, onların, Genel Başkanımızın Başbakan sıfatıyla yapacağı davete icabetiyle mi olur, yoksa bizzat Sayın Başbakanımız CHP'yi ziyaret ederek düşüncelerini fikirlerini mi aktarır, burası çok önemli değil.

Bu görüşme yapılmalıdır" dedi. Arınç, daha önce MHP ile demokratik açılım ve diğer konularda konuşmayı talep ettiklerini, ancak kabul edilmediğini belirterek, Başbakanın MHP'ye yönelik bir davetinin mümkün olmayacağını sandığını söyledi.

#

09 Tem 2010 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber