MHP'de büyük kriz

MHP’de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen genel başkan adaylarından Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu beş milletvekili başkanlık sistemi için TBMM’de yapılacak oylamada ‘hayır’ oyu vereceklerini duyurdu

MHP’DE Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, başkanlık sistemini içeren anayasa değişikliğine TBMM’de ‘hayır’ oyu vereceklerini bir bildiri yayınlayarak açıkladı.
 
"BAŞKA MİLLETVEKİLLERİ DE VAR"
MHP’liler düzenledikleri basın toplantısında, başkanlık sisteminin TBMM’de kabul edilmemesi için çalışacaklarını ifade ederken, parti içerisinde kendileri gibi düşünen başka milletvekilleri olduğunu da belirttiler.
Kaynak: AjansHaber

24 Eki 2016 - 14:55 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber