MHP başsağlığı diledi

MHP'liler, aramızdan ayrılan Altemur Kılıç'ın ailesini evlerinde ziyaret edip başsağlığı diledi

HAYATININ son yıllarını çok sevdiği Alanya'da geçiren, Atatürk'ün silah arkadaşı Kılıç Ali'nin gazeteci ve diplomat oğlu Altemur Kılıç, tedavi gördüğü hastanede 92 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cenazesi Pazar günü İstanbul'da törenle toprağa verilecek olan Kılıç'ın bu akşam evine giden MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ile MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, eşi Güzin Kılıç'a başsağlığı diledi. MHP'nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş döneminde Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi de olan Altemur Kılıç'ın adeta etnografya müzesi gibi olan evinin içindeki tarihsel dokümanları da inceleyen Aksoy ve Türkdoğan, "Camiamıza uzun yıllar hizmet etmiş çok değerli bir insandı. Yeri asla doldurulamayacak dev bir çınardı. Allah rahmet eylesin" dediler.

21 Eki 2016 - 18:44 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber