MHP Alanya'yı afişle donattı

MHP İlçe Teşkilatı, şehrin dört bir yanını Devlet Bahçeli fotoğraflı Anayasa Referandumu konulu afişlerle donattı

Haber: Alper KUTAY

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu'na sayılı günler kala şehrin dört bir yanını dev afişlerle donattı. Alanya merkezin yanı sıra Okurcalar ile Demirtaş arasındaki tüm mahallelere, üzerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin fotoğrafının ve 'Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez' yazan afişler, sabah saatlerinde Alanya Belediyesi'nin gösterdiği alanlara monte edildi. MHP İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin nezaretinde yapılan çalışmalar, ülkücü camiada büyük beğeni topladı. Türk milletinin 16 Nisan'da 18 maddelik anayasa değişiklik paketi ile ilgili tercihini yapmak üzere sandık başına gideceğini söyleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi, Evet diyen de Hayır diyen de bizim için değerlidir" dedi.
BAHÇELİ MİTİNGİNE DAVET
Tercihinden ötürü hiçbir vatandaşı ötekileştirmediklerini söyleyen Türkdoğan, "Ülkemiz bu demokratik olgunluğa erişmiştir. Bu referandum, ülkemizin gerçekleştireceği ne ilk ne de son referandumdur. Vatandaştan tek isteğimiz, algılarla ve duygularla değil, 18 maddelik değişiklik paketini okumaları ve buna göre karar vermeleridir. Bizler sahada vatandaşa tek tek ulaşarak en doğru bilgilendirmeyi yapıyoruz. 8 Nisan'da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Antalya’ya gelecekler. Bu büyük buluşma Kepez Arena yanında saat 13.00'te gerçekleşecek. Mitingimize tüm Alanyalıları davet ediyoruz. MHP olarak 16 Nisan'da millet için Evet, devlet için Evet, cumhuriyet için Evet, Türklüğün bekası için Evet diyoruz" diye konuştu.

28 Mar 2017 - 16:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber