Merkez Parti geliyor

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Keleş, “İktidarın bizden olanlar ve olmayanlar tefrikası ile kurduğu korku imparatorluğunu iktidarımızda bitireceğiz” dedi

 MERKEZ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Keleş, parti kurucu üyesi, aynı zamanda MYK Üyesi ve Teşkilat Bölge Sorumlusu Celal Odabaş ile birlikte Antalya, Burdur ve Isparta'yı kapsayan bir dizi siyasi çalışma ve ziyaretlerde bulundu. İl teşkilatlarını ziyaret edip, bölge halkı ile görüşmeler yaparak Türkiye'nin yeni siyasetini anlatan Prof. Dr. İbrahim Keleş çarpıcı açıklamalar yaptı. Keleş, “Temel hak ve özgürlüklerine sahip çıkan, hukukun üstünlüğüne inanmış, ‘önce insan’ diyen, bölünme, parçalanma ve ötekileştirilmeyi bu ülkenin şerefli bir vatandaşı olarak insan onur ve haysiyetine yakışmadığını düşünen herkesi hiçbir ayrıma tabi tutmadan kucaklayan bir siyasi hareketiz. Türkiye’nin merkeziyiz. Her türlü görüş ve düşünceye aynı mesafedeyiz” dedi.

HER ŞEHİRDE SEÇİME GİRİLECEK

Bugün itibariyle 60’a yakın şehir merkezinde teşkilatlarını kurduklarını ifade eden İbrahim Keleş, 2015 yılında yapılacak genel seçimlere 81 ilin tamamında katılacaklarını ve iktidar olacaklarını söyledi. Keleş, “Merkez Parti hiç bir siyasi partinin değil, Türkiye'de siyasetin alternatifidir. Biz Türkiye'nin ve milletimizin bütün sorunlarını biliyoruz. Bu meseleleri çözecek ve milletimizin hakkı olan huzur ve refahı hakim kılacak bilgi, beceri ve yeteneğe sahip kadrolarımız var. AKP iktidarının 12 yıldır uyguladığı ‘Bizden olanlar ve olmayanlar’ tefrikası ile kurduğu korku imparatorluğunu sonlandıracağız” diye konuştu. Merkez Parti Antalya İl Başkanı Süleyman Ekşi ile birlikte dekorasyonu yapılan ve en kısa sürede muhteşem bir törenle yeni siyasetin hizmetine verecekleri ifade ettikleri Antalya İl Teşkilatı’nda incelemelerde bulunan heyet, Antalya’dan sonra siyasi çalışmalarını Burdur ve Isparta'da sürdürdü.

16 Eyl 2014 - 00:25 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

antalyalı - eski siyasetçilerden olması lazım..erkan mumcu ıspartayı toparlar,, ahmet özal malatyai abdüllatif şener sivas,,,

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 00:25

Çorum Haber